Промотивни материјал

Садржај блога ОО Нове Србије у Смедеревској Паланци

уторак, 25. март 2008.

НАЈАВA ДОГАЂАЈА::: ЛИДЕРИ КОАЛИЦИЈЕ ДСС-НС ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА И ВЕЛИМИР ИЛИЋ ПОСЕТИЋЕ У СРЕДУ 26. МАРТА 2008. ГОДИНЕ БАЈИНУ БАШТУ, ЉУБОВИЈУ, МАЛИ ЗВОР

Лидери коалиције ДСС-НС Војислав Коштуница и Велимир Илић посетиће у среду 26. марта 2008. године Бајину Башту, Љубовију, Мали Зворник, Лозницу и Шабац.
У Бајиној Башти лидери коалиције ДСС-НС посетиће ПД “Дринско-лимске хидроелектране", затим локално предузеће за изградњу путева "Дрина-нискоградња", док ће у Љубовији посетити рудник Велики Мајдан. У Малом Зворнику посетиће хидроелектрану. У Лозници ће се обратити окупљеним грађанима код Вуковог дома на штанду коалиције, а затим ће у Шабцу посетити фарму Милутиновић, шабачку болницу - одељење за гинекологију и акушерство и том приликом уручити дукате мајкама беба рођеним 26. марта 2008. године.
Лидери коалиције ДСС-НС Војислав Коштунца и Велимир Илић биће у 11:30 у Бајиној Башти, у 13 часова у Љубовији, у 14:30 Малом Зворнику, у Лозници у 16 часова, у 18 часова у Шабцу, а наступ на ТВ Шабац је у 20 часова.
Информативна служба НС

Нема коментара: