Промотивни материјал

Садржај блога ОО Нове Србије у Смедеревској Паланци

уторак, 25. март 2008.

25.03.2008. КОАЛИЦИЈА ДСС-НС ПОЧЕЛА ЈЕ ДАНАС ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ ИЗ МОРАВИЧКОГ И ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА

Коалиција ДСС-Нова Србија почела је данас предизборну кампању из Моравичког округа, а њени лидери Војислав Коштуница и Велимир Илић посетили су домаћинство пољопривредног произвођача Владе Бешевића из Црњева, у општини Ивањица.

Председник Нове Србије Велимир Илић том приликом изјавио је:

- Ми желимо да читава Србија крене да се равномерно развија, да ове добре, вредне људе, произвођаче воћа, малина, произвођаче меса, оне који се баве туризмом, подстакнемо на још бољу производњу.
Он је додао да мале породичне фирме, као што је домаћинство које су посетили, има такву фирму која се бави производњом, па је то био разлог што је предизборна кампања почела управо одатле. После обиласка домаћинства лидери коалиције ДСС-НС, Коштуница и Илић су разговарали са грађанима Ивањице на градском тргу, након чега су посетили Ариље.
Председник Нове Србије Велимир Илић најавио је изградњу акумулационог језера у Ариљу и скоро расписивање тендера за пут Ариље - Сирогојно - Златибор, чија би изградња, како је рекао, требало да почне у мају.
- Вредност инвестиција у овај део Србије је 70 милиона евра - рекао је министар Илић током посете Фабрици воде "Рзав".

Председник Нове Србије Велимир Илић је данас, заједно са председником Демократске странке Србије Војиславом Коштуницом, у оквиру предизборне кампање за изборе заказане за 11. мај, посетио у Ариљу пољопривредног произвођача Милијана Милутиновића, Фабрику воде "Рзав" и Фабрику сита и лежајева "Фасил".

Лидери коалиције ДСС-НС Војислав Кошутница и Велимир Илић настављају први дан предизборне кампање обиласком Косјерића, Пожеге и Ужица.


Информативна служба НС

Нема коментара: